Aquestes condicions regeixen l’ús del fòrum d’Internet en http://agora.exo.cat. Per a utilitzar el fòrum, heu d’acceptar aquests termes amb Associació Expansió Xarxa Oberta, la companyia que porta el fòrum.

L’empresa pot oferir altres productes i serveis sota diferents condicions. Aquestes condicions solament s’apliquen a l’ús del fòrum.

Salteu a:

Condicions importants

Aquestes condicions inclouen una sèrie de disposicions importants que afecten els vostres drets i responsabilitats, com ara les renúncies a exempcions de responsabilitat, límits en la responsabilitat de l’empresa respecte a vós en Límit de responsabilitat, el vostre consentiment a cobrir l’empresa per danys causats pel vostre ús indegut del fòrum en La vostra responsabilitat i un acord d’arbitratge de controvèrsies en Disputes.

El vostre permís per a utilitzar el fòrum

Segons aquestes condicions, l’empresa us dóna permís per a utilitzar el fòrum. Tothom ha d’acceptar aquestes condicions per a fer servir el fòrum.

Condicions d'ús del fòrum

El permís que se us dóna per a utilitzar el fòrum està subjecte a les condicions següents:

 1. Heu de tenir almenys tretze anys.

 2. No podreu fer servir més el fòrum si l’empresa es posa en contacte directament amb vós per a dir-vos que no podeu.

 3. Heu d’utilitzar el fòrum d’acord amb l’Ús acceptable i les Normes de contingut.

Ús acceptable

 1. No heu d’infringir la llei fent servir el fòrum.

 2. No podeu utilitzar o intentar utilitzar el compte d’altres persones en el fòrum sense el seu permís específic.

 3. No podeu comprar, vendre o comerciar en noms d’usuari o altres identificadors únics en el fòrum.

 4. No podeu enviar anuncis, cartes en cadena ni altres sol·licituds per mitjà del fòrum ni utilitzar el fòrum per a recopilar adreces o altres dades personals per a llistes de correu comercials o bases de dades.

 5. No podeu automatitzar l’accés al fòrum ni monitorar el fòrum, com ara amb un rastrejador web, un complement o connector del navegador, o un altre programa d’ordinador que no sigui un navegador web. Podeu rastrejar el fòrum per a indexar-lo per a un motor de cerca disponible públicament, si en gestioneu un.

 6. No podeu fer servir el fòrum per a enviar correu electrònic a llistes de distribució, grups de notícies o àlies de correu de grup.

 7. No podeu induir a pensar falsament que esteu afiliats amb la companyia o que teniu el seu suport.

 8. No podeu enllaçar a imatges o altres continguts que no siguin hipertext del fòrum en altres pàgines web.

 9. No podeu suprimir cap marca que mostri la propietat propietària dels materials que baixeu del fòrum.

 10. No podeu mostrar cap part del fòrum a altres llocs web amb <iframe>.

 11. No podeu desactivar, evitar o eludir qualsevol restricció de seguretat o accés al fòrum.

 12. No podeu posar sota pressió la infraestructura del fòrum amb un volum excessiu de sol·licituds o peticions dissenyades per a imposar una càrrega irracional en els sistemes d’informació subjacents al fòrum.

 13. No podeu suplantar altres persones en el fòrum.

 14. No podeu encoratjar ni ajudar a ningú a infringir aquestes condicions.

Normes de contingut

 1. No podeu enviar contingut al fòrum que sigui il·legal, ofensiu o perjudicial per a altres persones. Això inclou contingut assetjador, inadequat o abusiu.

 2. No podeu enviar contingut al fòrum que violi la llei, infringeixi els drets de propietat intel·lectual de qualsevol persona, violi la privacitat de qualsevol persona o incompleixi els acords que tingueu amb altres persones.

 3. No podeu enviar contingut al fòrum que contingui codi informàtic maliciós, com ara virus informàtics o programes espia.

 4. No podeu enviar contingut al fòrum com un simple marcador de posició, per a mantenir una adreça, un nom d’usuari o un altre identificador únic concret.

 5. No podeu utilitzar el fòrum per a revelar informació que no teniu dret de revelar, com ara la informació confidencial o personal d’altres persones.

Aplicació

L’empresa pot investigar i perseguir les violacions d’aquestes condicions en la seva plena extensió legal. L’empresa pot notificar i cooperar amb les autoritats policials per a perseguir violacions de la llei i d’aquestes condicions.

L’empresa es reserva el dret de canviar, retallar i eliminar el contingut del fòrum per qualsevol motiu. Si creieu que algú ha enviat contingut al fòrum que viola aquestes condicions, poseu-vos en contacte immediatament amb nosaltres.

El vostre compte

Heu de crear un compte i iniciar-hi sessió per a utilitzar algunes funcions del fòrum.

Per a crear un compte, heu de proporcionar informació sobre vós mateix. Si creeu un compte, accepteu proporcionar, com a mínim, una adreça de correu electrònic vàlida i mantenir aquesta adreça al dia. Podeu tancar el compte en qualsevol moment enviant un correu electrònic a correu-temporal-agora-exo@cas.cat.

Accepteu ser responsable de totes les accions realitzades mitjançant el vostre compte, siguin autoritzades o no, fins que tanqueu el compte o notifiqueu a la companyia que el vostre compte ha estat compromès. Accepteu notificar l’empresa immediatament si sospiteu que el vostre compte ha estat compromès. Accepteu seleccionar una contrasenya segura del vostre compte i mantenir-la en secret.

L’empresa pot restringir, suspendre o tancar el vostre compte en el fòrum d’acord amb la seva política de gestió de sol·licituds de retirada de continguts per drets d’autor, o si l’empresa creu raonablement que heu trencat qualsevol regla d’aquestes condicions.

El vostre contingut

No hi ha res en aquestes condicions que doni a la companyia els drets sobre la propietat intel·lectual que compartiu en el fòrum, com ara la informació del compte, les publicacions o qualsevol altre contingut que envieu al fòrum. Tampoc no hi ha res en aquestes condicions que us doni cap dret sobre la propietat intel·lectual de la companyia.

Entre vós i l’empresa, vós continuareu sent l’únic responsable del contingut que envieu al fòrum. Accepteu no donar a entendre de manera incorrecta que el contingut que envieu al fòrum sigui patrocinat o aprovat per l’empresa. Aquestes condicions no obliguen la companyia a emmagatzemar, mantenir o proporcionar còpies del contingut que envieu i a canviar-lo, segons aquestes condicions.

El contingut que envieu al fòrum us pertany, i vós decidiu quin permís voleu donar a altres. Però, com a mínim, doneu llicència a l’empresa per a proporcionar el contingut que envieu al fòrum als altres usuaris del fòrum. Aquesta llicència especial permet a la companyia copiar, publicar i analitzar el contingut que envieu al fòrum.

Quan el contingut que envieu és eliminat del fòrum, sigui per vós o per l’empresa, la llicència especial de la companyia finalitza quan l’última còpia desapareix de les còpies de seguretat, memòries cau i altres sistemes de la companyia. Altres llicències que apliqueu al contingut que envieu, com ara les llicències Creative Commons, poden continuar després que el contingut sigui eliminat. Aquestes llicències poden donar a altres persones o a la mateixa empresa el dret de compartir el vostre contingut per mitjà del fòrum de nou.

Altres persones que reben el contingut que envieu al fòrum poden violar les condicions en què autoritzeu el vostre contingut. Accepteu que l’empresa no serà responsable davant d’aquestes infraccions o de les seves conseqüències.

La vostra responsabilitat

Accepteu indemnitzar l’empresa per reclamacions legals d’altri relacionades amb l’incompliment d’aquestes condicions o l’incompliment d’aquestes condicions per altres que utilitzin el vostre compte en el fòrum. Tant vós com l’empresa acorden notificar a l’altra part qualsevol reclamació legal per la qual hàgiu d’indemnitzar l’empresa tan aviat com sigui possible. Si l’empresa no us comunica immediatament una reclamació legal, no haureu d’indemnitzar l’empresa pels danys contra els quals us podríeu haver defensat o que hauríeu pogut mitigar amb un avís immediat. Accepteu que la companyia pugui controlar la investigació, la defensa i la solució de reclamacions legals per les quals hàgiu d’indemnitzar l’empresa, i accepteu cooperar amb aquests esforços. L’empresa es compromet a no acceptar cap acord que admeti la vostra culpa o us imposi obligacions sense el vostre acord previ.

Exempcions de responsabilitat

Accepteu tot el risc d’utilitzar el fòrum i el contingut del fòrum. En la mesura que la llei ho permet, l’empresa i els seus proveïdors ofereixen el fòrum tal qual, sense cap mena de garantia.

El fòrum pot enllaçar i integrar fòrums i serveis gestionats per altri. L’empresa no dóna cap garantia sobre els serveis gestionats per altri o el contingut que puguin proporcionar. L’ús de serveis gestionats per altri es pot regir per altres condicions entre vós i el qui gestioni el servei.

Límits de responsabilitat

Ni l’empresa ni els seus proveïdors seran responsables per danys per incompliment de contracte que el seu personal no hagi pogut preveure raonablement quan acceptàveu aquestes condicions.

En la mesura que la llei ho permet, la responsabilitat total envers vós per reclamacions de qualsevol mena que estiguin relacionades amb el fòrum o amb el contingut del fòrum seran limitades a 50 $.

Comentaris

La companyia accepta els vostres comentaris i suggeriments per al fòrum. Consulteu la secció Contacte que apareix tot seguit sobre com posar-vos en contacte amb nosaltres.

Accepteu que l’empresa serà lliure d’actuar sobre els comentaris i suggeriments que proporcioneu i que l’empresa no haurà de notificar-vos que s’utilitzen els vostres comentaris, obtenir el vostre permís per a utilitzar-los o pagar-vos. Us comprometeu a no enviar comentaris o suggeriments que creieu que poden ser confidencials o de propietat privada, vostres o d’altri.

Terminació

O vós o l’empresa poden acabar l’acord escrit en aquestes condicions en qualsevol moment. Quan finalitzi l’acord, també acaba el vostre permís per a utilitzar el fòrum.

Les disposicions següents sobreviuen al final del contracte: El vostre contingut, Comentaris, La vostra responsabilitat, Exempcions de responsabilitat, Límits de responsabilitat, and Condicions generals.

Disputes

Barcelona governarà qualsevol disputa relacionada amb aquestes condicions o amb el vostre ús del fòrum.

Vós i la companyia es comprometen a sol·licitar mesures cautelars relacionades amb aquestes condicions només en un tribunal estatal o federal a Barcelona. Ni vós ni l’empresa s’oposaran a la jurisdicció en aquests tribunals.

A part de sol·licitar un requeriment judicial o reclamacions en virtut de la Llei de frau i abús informàtic, vós i l’empresa resoldran qualsevol controvèrsia vinculant l’arbitratge de l’Associació Americana d’Arbitratge. L’arbitratge seguirà les regles d’arbitratge comercial de l’AAA i els procediments complementaris per a les disputes relacionades amb el consumidor. L’arbitratge tindrà lloc web a Barcelona. Resoldreu qualsevol controvèrsia com a persona física i no com a part d’una acció col·lectiva o una altra acció representativa, sigui com a demandant o com a membre del col·lectiu. Cap àrbitre no consolidarà cap disputa amb cap altre arbitratge sense el permís de la companyia.

Qualsevol laude inclourà costos de l’arbitratge, honoraris raonables dels advocats i costos raonables per a testimonis. Vós i l’empresa entrar laudes en qualsevol tribunal competent.

Condicions generals

Si una disposició d’aquestes condicions no es pot aplicar tal com és escrita, però es podria modificar per a fer-la aplicable, aquesta disposició hauria de ser modificada en la mesura mínima necessària per a fer-la aplicable. En cas contrari, aquesta disposició hauria de ser eliminada.

No podeu fer cessió del vostre acord amb l’empresa. L’empresa pot fer cessió del vostre acord a qualsevol afiliada de la companyia, a qualsevol altra empresa que obtingui el control de la companyia, o qualsevol altra empresa que adquireixi actius de la companyia relacionada amb el fòrum. Qualsevol intent de cessió contra aquestes condicions no té cap efecte legal.

Ni l’exercici de cap dret derivat d’aquest acord ni la renúncia a l’incompliment d’aquest acord implica la renúncia a qualsevol altre incompliment d’aquest Acord.

Aquestes condicions contenen totes les condicions d’acord entre vós i l’empresa sobre l’ús del fòrum. Aquestes condicions reemplacen íntegrament qualsevol altre acord sobre el vostre ús del fòrum, escrit o no.

Contacte

Podeu notificar l’empresa sota aquestes condicions i enviar preguntes a l’empresa a correu-temporal-agora-exo@cas.cat.

L’empresa us pot notificar sota aquestes condicions mitjançant l’adreça de correu electrònic que proporcioneu per al vostre compte en el fòrum, o enviant un missatge a la pàgina principal del fòrum o de la pàgina del vostre compte.

Canvis

L’empresa ha actualitzat per darrera vegada aquests termes el 12 de juliol de 2018 i pot actualitzar aquestes condicions de nou. La companyia publicarà totes les actualitzacions en el fòrum. Per a les actualitzacions que continguin canvis substancials, la companyia es compromet a enviar-vos un correu electrònic, si heu creat un compte i heu proporcionat una adreça de correu electrònic vàlida. La companyia també pot anunciar actualitzacions amb missatges especials o alertes en el fòrum.

Una vegada que s’adverteixi d’una actualització d’aquestes condicions, heu d’acceptar les noves condicions per a continuar fent servir el fòrum.