Com incloure en aquesta àgora projecte digicoria?

Hola,

Com a participant del projecte digicoria del canòdrom ens cal algun lloc on compartir lo que fem i dinamitzar la comunitat de cara a que trastegem plegades sobre protocols d’enrutament per a xarxes comunitàries, així com per utilitzar aplicacions de la dweb, i de considerar ser un node a barcelona (a través del canòdrom)

He pensat que encaixaria molt bé en aquest fòrum o àgora perquè la temàtica és interessant.

Inicialment, després de la sessió d’avui, havíem pensat de crear simplement una categoria tal com “digicoria”, però després no seria possible arxivar-la, o quedaria raro.

Ara estic pensant que en el fons, aquest fòrum li falta una categoria general relacionada amb la tecnologia, i potser més enfocada a una cooperació internacional i local sobre tecnologies.

Estic pensant en categoria general:

  • Experimentació: recerca i desenvolupament comunitari de noves tecnologies. La categoria general serviria per la hibridació de les dos categories (o d’altres que podria haver)
    • subcategoria dweb: node dweb barcelona, provar aplicacions d’aquest tipus, etc.
    • subcategoria testbed: infraestructura d’experimentació per a xarxes comunitàries

Com ho veieu? Com us sona?

Salut,
Pedro

1 'M'agrada'

Em sembla bé la categoria de recerca i desenvolupament i les dues subcategories. Només afegiria a les dues alguna observació (potser un post fixat?) per fer la relació amb digicoria com projecte de residència al canodrom, que fins i cap és el que va impulsionar el node i testbed.

Holaaa

Acabem de crear les categories tal com hem dit, falta feina

Salut,
Pedro

missatge anterior marco tasques com a completades i dono fil com a respost i tancat